Vår historie

Velkommen til dette første blogginnlegget til Arctic Puzzles! Etter mange måneder med hardt arbeid har vi endelig gleden av å kunne presentere et produkt vi er svært stolte avVår første kolleksjon med puslespill!

Hvorfor i alle dager puslespill spør du kanskje? Vel, la meg fortelle dere litt om historien til Arctic Puzzles og den reisen vi så langt har vært igjennom.   

Arctic Puzzles så sin spede begynnelse i januar 2017, da to kompiser en sen kveld satt og kikket på surfebilder fra Lofoten. Vi ble begge fascinert av den utrolig vakre naturen i området. De majestetiske fjelltoppene, det fortryllende lyset og de sjarmerende fiskeværene i området. Vi anser oss begge som friluftsentusiaster og i tillegg har vi en glødende interesse for puslespill. Det var da tanken slo oss: Hvorfor ikke kombinere det beste norsk natur har å by på sammen med hyggen det er å pusle puslespill? Det norske folk har et nært og kjært forhold til naturen, dyrene som lever her og de utallige små og store bygdene og byene vi finner i dette langstrakte landet. Vi er rett og slett stolte av landet vårt! Det er dette som er kongstanken bak prosjektet vårt. Vi ønsker at våre puslespill skal gi en opplevelse utover bare det å sette sammen brikker til et bilde. Å kunne pusle motiver som man har et nært forhold til gir en ekstra dimensjon til puslespillet – gjenkjennelse, fascinasjon og nasjonalfølelse.

Samme kveld satte vi i gang. Vi har jobbet hardt med å definere hvilke egenskaper og kvaliteter et godt puslespill bør ha og har etterstrebet å kunne levere et produkt som ikke står tilbake for noen. Dette er noe vi i Arctic Puzzles er svært opptatt av. Et puslespill skal kunne pusles igjen og igjen, til glede for nye puslespillentusiaster. Deretter startet jobben med å finne vakre motiver som også vil passe godt på et puslespill. Etter utallige timer med leting sitter vi nå igjen med åtte motiver som vi er svært fornøyde med. Vi tror også at du som leser dette garantert vil finne ett puslespill i en av våre kolleksjoner "Puslespill 1000 brikker" og "Puslespill 500 brikker", som du vil digge å pusle. Om du er bergenser (som undertegnede) kan kanskje puslespillet med bilde av Bergen være aktuelt? Og for den dyreinteresserte har vi tre flotte motiv av elg, isbjørn og reinsdyr. I tillegg har vi også puslespill av Ålesund, Lofoten og Briksdalsbreen. Uansett hva du velger, er vi sikre på at du kommer til å få en artig, utfordrende og givende pusle- opplevelse!

God pusle- fornøyelse!